17.05.2012 г.

Действителните, неподправено-искрени домини и тяхното отношение към sissies.



Действителните домини са потенциално многобройни, но не са в такава степен видими, поради това, че рядко проявяват активен интерес към движените от комплекси и чувство за вина мъже, пожелали да бъдат феминизирани. При това съотношението доминиращи жени - подчиняващи се мъже е почти хиляда желаещи да бъдат подчинени мъже на всяка една доминираща жена !!! Но дори и при това драстично непропорционално отношение, повечето от доминиращите жени просто не се увличат от толкова ярки, пищни ритуали и прояви на сексуалността, с каквито обикновено се свързват фетишизма и садо-мазохизма*(известен и като БДСМ).
Действително доминиращите жени са привлечени от sissies не заради пари, а поради привличане, породено от дълбоко психологически причини. Психосексуалната съвместимост на двамата партньори е на първа място по значимост в този тип връзки. Действителната домина често има обичащ да се подчинява любовен партньор, който в повечето - но не във всички случаи - е хетеросексуален. Тя обикновено обича да подлага нейния подчинен на редица изпитания : възпитаване в женско поведение ("sissy training"), насилствена или ненасилствена феминизация, обличане на женско бельо и дрехи (фетиш на мъжката прислужница, която слугува на доминиращата си партньорка или дори на група от жени). Доминиращата жена заповядва, а подчиненият й мъж изпълнява безпрекословно нейните нареждания. За неизкушените това изглежда странно като хетеросексуална практика. Но такова поведение е добре известна сексуална перверзия, охотно практикувана и приемана във фетишистката общност. Не всеки подчинен приема да изпълнява ролята на мъжка прислужница на неговата партньорка, но поне в една голяма част, ако не и в повечето случаи това е основната разигравана сцена.



Партньорството или връзката между доминираща жена и подчинен мъж е идеалната романтична връзка, особено когато жените са изтощени от нетрайни любовни отношения с изневеряващи и незрели сексуални партньори-мъже в обикновения живот. В отчасти прикрития свят на фетишистката общност е нещо обичайно за действителната доминираща жена да "притежава" като собственост, често скрепено и с договор, своя "роб". Тя дори може и да парадира с него, водейки го на каишка в обществени места. Някои от подчинените допускат пълна феминизиция, докато други поставят определена граница на степента, до която биха допуснали да бъдат феминизирани. Характера на тези взаимоотношения зависи много и от доминиращата партньорка - дали тя е деликатна натура, "богиня", пред която партньорът й да богоговее, - или пък е непредвидима и тиранична, борбена амазонка. Физически тя може да изглежда като изтънчен фото-модел или да бъде лишена от особена красота "жена на веществото", пълна или дори дебела. Важното в случая не е толкова физическото привличане, а осъществяването на емоционален и духовен контакт в отношението на отдаване на власт, подчинението и доминацията. Отношението между доминираща жена и покореният и подчиняващ й се мъж понякога се наричат "ролева смяна" ("role reversal").
hit.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар