17.05.2012 г.

Как да я накараш да играе роля

Когато двамата се озовете в леглото за пръв път, обикновено е супер. Очаквал си този момент, както гладно пале чака купичка с храна. И ето я нея, жената, която упорито сваляш от седмици, в леглото ти.

Втория път също най-вероятно ще е страхотно. Тя е прекрасна, прави ти разни хубави работи в леглото и е само твоя!

Но… времето минава, сексът постепенно престава да бъде чак такава тръпка, докато се превърне в рутина. На теб вече не ти е интересно и искаш нещо ново. Единият вариант е да потърсиш нов обект на желание. Но ако наистина държиш на момичето, с което си, защо трябва да се отказваш от нея само заради навика в леглото? Не е ли по-добре да разнообразите креватните си занимания, да вкарате щипка пикантност в секса и да си останете заедно? А един от най-приятните начини да внесете нещо ново в секса е да влизате в различни роли (като начало може да влезете в секс шоп). Но как да я накараш да играе безмилостна господарка или развратна проститутка, която го прави за пари? Ами.. чети нататък! Отговорът е в списанието за мъже!

1. Комуникирането е ключът от бараката.

Без комуникация няма връзка, няма и секс. Затова, ако забележиш прокрадващата се във връзката ви скука, комуникирай веднага! Например при подходящ случай можеш да й кажеш колко би искал да й сложиш белезници довечера… или да я видиш облечена в нещо, което те възбужда… и т.н.

Важното е да не настояваш много още при първото споменаване и да следиш как тя реагира на това, което казваш. Но пък и не казвай тези неща ей така, между другото, защото така тя едва ли ще им обърне особено внимание. И в крайна сметка довечера пак ще го направите набързо в мисионерската, на загасена лампа.



2. Чувството ти за хумор е много важно.

В никакъв случай и по никакъв начин не й казвай, че искаш тя да играе роля в леглото, защото ти е станало скучно! За да й представиш идеята си с финес, използвай малко от чувството си за хумор, то ще помогне много. Това ще попречи тя да се уплаши от намеците ти.

Бъди едновременно внимателен и забавен и тя няма дълго да се противи. А това определено ще внесе така необходимото разнообразие в сексуалния ви живот.



3. Накарай я да ти разкаже фантазиите си.

Съгласи се, че не е честно да разигравате само сценариите, които ТИ би искал. Все пак идеята е и двамата да се забавлявате.

Затова попитай я какво тя би искала да направите, в каква роля би искала да се вживее или да види теб.



4. Бъди сериозен.

Не се смей, щом вече сте започнали играта! Чувството ти за хумор може да е било незаменимо преди да стигнете до съществената част, но след като вече сте в леглото (образно казано, може да сте навсякъде), спри с шегите! Ако се правиш на забавен, тя няма как да е в подходящо душевно състояние да играе игрички, а, нали знаеш, сексът започва от мозъка (поне при жените). И ако я накараш да се почувства смешно или глупаво, тя не само че няма да играе никакви роли, ами и вероятно ще зареже идеята за секс с теб поне за няколко седмици. И ти ще си истински късметлия, ако скоро го направите поне веднъж, набързо, в мисионерската, на загасени лампи.



5. Не бъди несигурен в себе си.

След като тя се е включила в играта, бъди подготвен да я видиш в нова светлина. Ако ти играеш ролята на суров прелъстител или на завързана жертва, тя може да реши да те нарече с друго име например и изобщо да се държи с теб като с друг човек. Не се шашкай! Нали си играете?



А и ако се стреснеш от новото й превъплъщение, тя със сигурност ще го усети. Все пак фантазиите са си фантазии, не трябва да се притесняваш от тях. Ако е решила да те възприема като чичко доктор например, това не значи, че иска да е с някой друг!



И помни: ако искаш хубава връзка, трябва да знаеш, че сексът е изключително важна част от нея. И ако сексът стане еднообразен, връзката също малко по малко отслабва. Затова, ако си представите, че сте други хора, с други дрехи и на друго място, това ще поддържа сексуалния ви живот интересен. Все пак сексът в известен смисъл си е една игра, нали?

P.S. Полицайката ще я вземем у нас да ни посвири, като пресичаме неправилно. А ние сме мноооого лоши пешеходци! Може даже да ни напляска. Не че се надяваме....

kisscontact.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар