17.05.2012 г.

"Ролева смяна" , мъжка феминизация от жени и "нежно властване".

Хетеросексуален или не, мъжът винаги е таял в себе си скритото желание да бъде "като жена" в отношенията си с истинските жени. Не са необичайно явление и фантазиите на жени, в които те имат интимно отношение с лишени от мъжествеността си партньори - не става дума само за физическа кастрация, но и за емоционалната кастрация на мъжката полова идентификация. Но такива влечения имат малък процент от жените. Но именно в тази група попадат онези жени, към които се стремят sissies. Ние познаваме дълбините на техните скрити желания и удоволствието, което изпитват, когато ги осъществят. Те могат да бъдат привлечени от мъже от всяка възраст, но изпитват особено удоволствие от това да обкръжени от женствени и по-млади мъже, чиято способност да излъчват женственост е естествено вродена.

Някои жени са страстни любителки на транс сексуалните мъже. Те обичат около тях да се навъртат подобни типове, които сами са поели по пътя на феминизацията. Тази група жени също така често обичат и сами да феминизират мъжете около тях, когато това им е позволено и имат съгласието от "феминизиращите" се партньори. Те могат да изпитват силно вълнение от посещенията в специализираните клубове на фетишисти и трансексуалисти, където се изнасят шоу програми на пищно облечени в женски дрехи травестити. Ала някои жени, любителки на тези превъплъщения, също обичат и да подпомагат едно такова превръщане в условията на конфиденциалност и уединение, каквито предлага дома.
Известната жена-вамп Елвира (Касандра Петерсон) например, до такава степен е изкушена от виталността на "драг"-кралиците, че неколкократно обявяваше, че самата тя е травестираща "драг"-персона, въпреки че тя е истинска, биологично родена жена. Има млади жени, които съжителстват, поделят жилището си със "драг"-кралици. Това обикновено са несексуални връзки, където мъжът е гей. Но понякога се срещат и жени, които действително се забавляват в присъствието на феминизирани хетеросексуални мъжки партньори, но без доминиране. За тези жени доминацията не е от съществено значение. А мъжът, който изпитва радост от това да бъде sissie с подобна жена, също рядко се нуждае от доминацията на партньорката му. На всяка една жена, която подслонява в собствения си дом травестиращи, феминизирани мъже, се падат около хиляда мъже, които искат да бъдат на мястото на "щастливеца" - било то като приятел или като интимен партньор.
hit.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар