26.05.2012 г.

Най-странните неща, разменяни за секс



Някои хора оценяват сексуалните си услуги на 2 млн. долара, а други - на два чийзбъргъра.

Вижте най-откачените секс оферти:




Милионер получава предложение за ежедневен орален секс срещу 2 млн. долара

Художник на графити, който ще стане милионер след IPO-то на Facebook, получи странно предложение – орален секс всеки ден до края на живота му, срещу 2 млн. долара.

Дейвид Чо е изрисувал офиса на Facebook през 2005 година и така получава акции, които се счита, че ще струват около 200 млн. долара след IPO-то.

35-годишният художник е поел сериозен риск, когато отказал чек за 60 000 долара за работата си и предпочел да му платят в акции, въпреки че мислел Facebook за бледа имитация на MySpace.

Чо не е доволен от статута си на бъдещ милионер, тъй като сега много хора щели да го притесняват. Той е един от 1000-та души, най-вече служители на Facebook, които ще станат милионери след IPO-то.

Той получил предложението в смс от жена, с която не се е виждал от 5 години.

Жена предлага секс срещу билети за бейзбол в Craigslist


Сюзан Финкълстайн пуснала обява в сайта, в която се описва като „красива блондинка, която отчаяно търси билети за мача на Philadelphia Phillies“.

43-годишната жена бил арестувана и са й повдигнати обвинения в проституция, след като на обявата откликнал полицай под прикритие. Двамата се срещнали и тя му предложила секс срещу билети.

Жена предлага секс срещу виртуално злато за Warcraft

Жена, която имала нужда от злато в играта Warcraft, за да закупи виртуален предмет, предложила сексуални услуги в Craigslist. Тя била съгласна да обслужва всеки (мъж или жена), който играе на нейния сървър срещу 5000 виртуални златни монети. Тя моли кандидатите да й изпращат своя снимка.

Тя била засипана с и-мейли и на следващия ден пуснала гневно съобщение в сайта, в който се кара на останалите играчи. Жената обяснява, че не разбира защо всички правят голям проблем от нейната обява.

Жена предлага секс за два чийзбъргъра

Полицай под прикритие, борещ се срещу проституцията, се натъква на 47-годишна жена на улицата, която му предложила секс, ако й купи два чийзбъргъра. Полицаят й купил два сандвича (на цената 2.65 долара). Тогава Кристин Бейкър си поискала бакшиш, той й дал 60 долара, тя взела 40 долара й му казала да я закара до близкия паркинг, където да му се отплати. Там била арестувана и в момента очаква дело за проституция.

Проститутка пуска секс на търг... за благотворителност

Чилийска проститутка пусна на търг 27 часа секс за 4000 долара.Мария Каролина казва, че ще дари парите на национална благотворителна организация.

“Има хора, които ще дарят пари, които са с много по-съмнителен произход от моите,“ казва тя.

Проституцията в Чили е законна. Организаторът на благотворителната инициатива не е доволен от произхода на парите, но каза, че ще ги задържи. „Всеки може да прави каквото си иска, но аз не бих окуражавал неморалното,“ казва шефът на фондацията Марио Кройцбергер.

Проститутка предлага секс за чипс


Криза е и това се отразява на секс индустрията.

36-годишна проститутка в Оклахома е съдена за това, че продава секс. По-интересно е за какво го е продала – за чипс.

Лахума Сю Смит попаднала на полицаи под прикритие, които видели как се качва в кола на мъж. Те последвали колата до дома й и там я хванали, разсъблечена заедно с мъжа от колата. Той обяснил, че има семейни проблеми и излязъл да си намери проститутка.

Най-любопитната част е, че мъжът нямал пари, за това се уговорил с г-ца Смит да й плати с пакети чипс, които имал в багажника си, на стойност 30 долара.

Жената, която предложи секс за пилешки макнагетс в McDonalds

През януари 2012 година Кадижа Басер е арестувана в Лос Анджелис, след като ходела от кола до кола пред драйв-тру гишето на McDonald's и предлагала секс срещу пилешките хапки.
news.data.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар