26.05.2012 г.

Наръчник за перфектната любовница



Не, не призоваваме към неморално поведение, извънбрачни връзки и въобще безогледен разврат.

Едничката ни цел е да помогнем на жената да разбере правилно партньора си. Тоест да се превърне в перфектната любовница и така да стане пълновластна господарка у дома. Мъжете, колкото и първични да изглеждат на вид, не си падат само по онлайн порното и неангажиращия секс, пише в. "Монитор"

Те харесват партньорки, които обичат и умеят да се занимават с любов. Ето няколко правила как да станете желана жена и добра любовница:

ПРОЗОРЛИВА

Добрата любовница винаги предугажда желанията на партньора си. Най-добрият подход е методът на пробата и грешката и не след дълго ще сте неговата пророчица, която е наясно със всяка негова прищявка. Пак противно на широкоразпространеното мнение сексът не е просто една креватна гимнастика. Той завършва в постелята, но започва с приятни разговори и споделяне на преживявания. Така че любовта на мъжа може и да минава през корема, но сексът (за повече от една нощ) зависи от главата, и то горната!

ПОСЛУШНА

Не отказвайте нищо на партньора си в леглото, освен ако не застрашава здравето ви или не твърдо противоречи на принципите ви. Това обаче не означава, че и в личните си отношения трябва да бъдете толкова „сговорчива”. Изкусните съблазнителки оплитат в невидима мрежа мозъка, душата и тялото на мъжа.

ПОДРАЖАВАЩА

Още гейшите установили, че един от най-сигурните начини да спечелят доверието на мъжа и да го накарат да се отпусне е като му подражават словесно и с жестове. Подсъзнателно събеседникът ви приема за член на най-близкото си обкръжение, с когото сякаш изпълнявате някакъв ритуален танц. Подражанието има и още едно качество – чрез него започвате да разбирате по-лесно партньора си и да отговаряте на очакванията му.

ЕЛЕГАНТНА

Опитната съблазнителка си избира облеклото от гледна точка на мъжа. А той пък обръща внимание не на дрехите, а на жената като цяло. Тоест мъжът няма да се впечатли, че бузката ви е в актуалния еди-какъв-си цвят и е от новата колекция на еди-кой-си известен дизайнер, а ще забележи, че тя ви стои много добре, защото дискретно подчертава тънката ви талия и добре оформения ви бюст (който сте имала благоразумието да приведете във форма с подходящ сутиен). „Ако ви е поразила красотата на една жена, но не можете да си спомните с какво е била облечена, значи тя е била облечена перфектно”, отбелязва вещо Унгаро.

ВСЕОТДАЙНА

Има едно основно правило в отношенията с мъжа – отначало му дайте всичко, което имате, без да ви е грижа за собствените ви потребности и без излишен егоизъм и пресметливост. После ще получите в замяна десет пъти повече.

ЦЕЛЕУСТРЕМЕНА

Мъжете се изнервят, когато жените постоянно ги поставят пред трудни и сериозни дилеми. Има ли смисъл постоянно да поставяте на изпитание дълбочината на чувствата му. По-добре използвайте енергията си, за да направите същите тези чувства по-здрави и дълговечни.

НЕНАТРАПЧИВА

Да се жалвате пред мъжа си е загуба на време. По правило женските проблеми му изглеждат нищожни и смешни, а мрънкането възприема просто като каприз. С други думи има смисъл да споделяте проблемите си с партньора си само в краен случай и ако имате сериозен въпрос.

ЩАДЯЩА

Незнайно откъде се е наложило мнението, че мъжете не обичат интелигентни жени. Истината е, че те имат отрицателно отношение не към умните, а към онези, които редовно се опитват да демонстрират пропуски в знанията на партньора си.

ДИСКРЕТНА

Ако на благоверния ви му се случи да окъснее, не трябва да се терзаете от подозрения и да изисквате от него подробен доклад къде е бил и какво е правил. Никога не си позволявайте да му четете морал какво да прави и как да живее.

СНИЗХОДИТЕЛНА

Способността да прощаваш е ценно качество, което се допълва и от умението да не напомняш за отминали грешки. Тъй че помнете мъдростта „Да простиш означава да забравиш завинаги”.
data.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар