29.05.2012 г.

Болница набира акушерки за секс

Болница набира акушерки за секс

Скъпа болница в Стокхолм обяви конкурс за назначаване на секси медицински сестри с вид на еротични модели. За работните места имали право да кандидатстват само и единствено дами с умопомрачаващо пищни форми и широко деколте.

В сензационната обява се казва, че болницата търси девойки с голяма мотивация за работа и силно чувство за хумор. Било желателно кандидатките да изглеждат достатъчно горещи и като извадени от латино сериал. Завършеното медицинско образование не било задължително, но все пак е препоръчително кандидатките да имат подходяща диплома. Заедно с автобиография и мотивационно писмо, претендентките за интересната служба трябвало да изпратят и снимка в цял ръст, на която са в предизвикателна поза.
Само няколко часа след публикуването на обявата започна да назрява скандал, тъй като съобщението предизвика изключително гневни реакции на общественото мнение в Швеция. Стотици разярени граждани скочиха срещу странната инициатива и изписаха множество негативни коментари в интернет. За да успокои обстановката, мениджърът на клиниката Йорген Андерсън разкри, че това е била просто маркетингова стратегия, целяща да привлече вниманието.

„Искахме основно да възбудим интерес в потенциалните кандидатки към нашата клиника. Задължително ще отбележа, че освен да са красиви, те трябва и добре да разбират работата си. Няма да избираме служителки единствено заради физическите им качества, а ще оценяваме и тяхната квалификация”

Най-сексапилната акушерка на света: senzacia.net

Новата секс мода при американците-порно у дома !

Американци плащат за живо порно у дома !
Новата секс мода при американците е живо порно у дома. Възрастни господа, а и не само, се възползват от нашумялата порно услуга. Масово богати американци плащат на двойки, за да ги гледат, докато се наслаждават на любовни ласки. Единственото условие на новата секс услуга е клиентът да не се включва в играта. Докато трае живото порно, богаташите могат да правят каквото поискат, само без да пипат. Масово двойки предлагат подобен вид услуга, тъй като по никакъв начин клиентите не ги притесняват физически. Младата американка Сони Чат, която
вече е в бизнеса с живо порно, смята, че това е страхотен начин да изкарваш пари. Чат твърди, че американците са полудели по новия начин за сексуално задоволяване и заплащането й е добро. Другото предимство на този вид работа пък било, че потребителите на порно у дома не ги докосват и според младата американка, сексът бил още по – възбуждащ.
Практиката в САЩ показва, че подобен род услуги се прелагат масово от истински двойки.Причината най – вероятно се крие в забраната на третия човек да се намесва в секса, както и щедрото възнаграждение. Младите американци явно са открили нов начин за подобряване на семейния бюджет, както и за разнообразяване на сексуалния си живот.
senzacia.net

Изневерявайте в 15. 30 часа/видео

Почти всяко човешко същество си е мечтало за страстен секс на работното място. Някои са успявали да осъществят въжделенията си, други не съвсем, но всеки някога си е представял как се натиска тайно с русата колежка от съседната стая.

Този въпрос бе старателно и дълбоко проучен от австралийски специалисти по половите отношения между хората, които след края на експеримента изчислиха кога е най-удобното време за секс на работа. По време на опита те внимателно следели поведението на работници в офиси, заводи, заведения за обществено хранене, които имат стандартна смяна от осем часа.

секс на работното място

Сметките на учените показали, че най – удачното време за секс е точно 15. 30 часа. Причина за това е, че в този момент повечето служители вече са приятно отпуснати и в очакване края на работния ден. Предвкусвайки така желаната почивка и мъжете, и дамите ставали по-приятелски настроени. Освен това до края на службата оставало достатъчно време, което гарантира умерена продължителност на сеанса.

Най-сериозният проблем пред кръшкачите обаче бил намирането на подходящо място за осъществяване на атаката, тъй като по това време все пак кипи усилен труд и повечето служители се стремят да се покажат пред началниците във възможно най-добрата светлина.

Практически съвети:

Плеймейтката Дорис Дилова също цъфна в порно

Порно кадри с Мис плеймейт Дорис Дилова изтекоха в медиите. На снимките моделката разкрива уменията си  в оралната любов. Бивш любовник на палавата плеймейтка продал секс кадрите на столичен таблоид.

Порно снимките са били заснети още през 2010, няколко месеца преди Дорис Дилова да се окичи с титлата „Мис плеймейт“ . Горещите кадри са над 20 и са направени домашни условия. Моделката, която е лице на известна столична агенция, демонстрира завидни еротични умения преди да премине към хард частта от секс фотосесията. Според мнозина, Дилова се представя не по- зле от професионалистките в порно бранша.

Победата на Дорис в конкурса „Мис плеймейт“ през 2010 й донесе доста негативи. Плевенчанката беше обявена за новата

Дорис се раздава пред камерата

                  „Мис крокодил“ от публиката, а конкурентките й в еротичното състезание я разсипаха от остри нападки. Претендентките за титлата заявиха, че победата й била купена от 20 години по- стария й любовник, който извадил дебела пачка, за да й гарантира триумфа. Няколко момичета от конкурса дори разкриха, че Дорис постоянно им подмятала, че короната й е гарантирана и останалите не трябва да се пънат изобщо.

Плеймейтката отрече категорично сплетните, че титлата й е купена, а заяви, че явно организаторите са искали по- различен тип красота да заеме първото място. Дорис обаче призна, че наистина има връзка с богат бизнесмен от родния си Плевен и освен гадже, той също така й е шеф.

След победата си в конкурса на „Плейбой“ Дилова обаче реши да не разчита повече на голото си тяло, за да успява. За разлика от предишни носителки на титлата като Златка Райкова и Николета Лозанова, Дорис се отдалечи от светската суета и записа висше образование.
senzacia.net