26.05.2012 г.

Наръчник за перфектната любовница



Не, не призоваваме към неморално поведение, извънбрачни връзки и въобще безогледен разврат.

Едничката ни цел е да помогнем на жената да разбере правилно партньора си. Тоест да се превърне в перфектната любовница и така да стане пълновластна господарка у дома. Мъжете, колкото и първични да изглеждат на вид, не си падат само по онлайн порното и неангажиращия секс, пише в. "Монитор"

Те харесват партньорки, които обичат и умеят да се занимават с любов. Ето няколко правила как да станете желана жена и добра любовница:

ПРОЗОРЛИВА

Добрата любовница винаги предугажда желанията на партньора си. Най-добрият подход е методът на пробата и грешката и не след дълго ще сте неговата пророчица, която е наясно със всяка негова прищявка. Пак противно на широкоразпространеното мнение сексът не е просто една креватна гимнастика. Той завършва в постелята, но започва с приятни разговори и споделяне на преживявания. Така че любовта на мъжа може и да минава през корема, но сексът (за повече от една нощ) зависи от главата, и то горната!

ПОСЛУШНА

Не отказвайте нищо на партньора си в леглото, освен ако не застрашава здравето ви или не твърдо противоречи на принципите ви. Това обаче не означава, че и в личните си отношения трябва да бъдете толкова „сговорчива”. Изкусните съблазнителки оплитат в невидима мрежа мозъка, душата и тялото на мъжа.

ПОДРАЖАВАЩА

Още гейшите установили, че един от най-сигурните начини да спечелят доверието на мъжа и да го накарат да се отпусне е като му подражават словесно и с жестове. Подсъзнателно събеседникът ви приема за член на най-близкото си обкръжение, с когото сякаш изпълнявате някакъв ритуален танц. Подражанието има и още едно качество – чрез него започвате да разбирате по-лесно партньора си и да отговаряте на очакванията му.

ЕЛЕГАНТНА

Опитната съблазнителка си избира облеклото от гледна точка на мъжа. А той пък обръща внимание не на дрехите, а на жената като цяло. Тоест мъжът няма да се впечатли, че бузката ви е в актуалния еди-какъв-си цвят и е от новата колекция на еди-кой-си известен дизайнер, а ще забележи, че тя ви стои много добре, защото дискретно подчертава тънката ви талия и добре оформения ви бюст (който сте имала благоразумието да приведете във форма с подходящ сутиен). „Ако ви е поразила красотата на една жена, но не можете да си спомните с какво е била облечена, значи тя е била облечена перфектно”, отбелязва вещо Унгаро.

ВСЕОТДАЙНА

Има едно основно правило в отношенията с мъжа – отначало му дайте всичко, което имате, без да ви е грижа за собствените ви потребности и без излишен егоизъм и пресметливост. После ще получите в замяна десет пъти повече.

ЦЕЛЕУСТРЕМЕНА

Мъжете се изнервят, когато жените постоянно ги поставят пред трудни и сериозни дилеми. Има ли смисъл постоянно да поставяте на изпитание дълбочината на чувствата му. По-добре използвайте енергията си, за да направите същите тези чувства по-здрави и дълговечни.

НЕНАТРАПЧИВА

Да се жалвате пред мъжа си е загуба на време. По правило женските проблеми му изглеждат нищожни и смешни, а мрънкането възприема просто като каприз. С други думи има смисъл да споделяте проблемите си с партньора си само в краен случай и ако имате сериозен въпрос.

ЩАДЯЩА

Незнайно откъде се е наложило мнението, че мъжете не обичат интелигентни жени. Истината е, че те имат отрицателно отношение не към умните, а към онези, които редовно се опитват да демонстрират пропуски в знанията на партньора си.

ДИСКРЕТНА

Ако на благоверния ви му се случи да окъснее, не трябва да се терзаете от подозрения и да изисквате от него подробен доклад къде е бил и какво е правил. Никога не си позволявайте да му четете морал какво да прави и как да живее.

СНИЗХОДИТЕЛНА

Способността да прощаваш е ценно качество, което се допълва и от умението да не напомняш за отминали грешки. Тъй че помнете мъдростта „Да простиш означава да забравиш завинаги”.
data.bg

Най-странните неща, разменяни за секс



Някои хора оценяват сексуалните си услуги на 2 млн. долара, а други - на два чийзбъргъра.

Вижте най-откачените секс оферти:




Милионер получава предложение за ежедневен орален секс срещу 2 млн. долара

Художник на графити, който ще стане милионер след IPO-то на Facebook, получи странно предложение – орален секс всеки ден до края на живота му, срещу 2 млн. долара.

Дейвид Чо е изрисувал офиса на Facebook през 2005 година и така получава акции, които се счита, че ще струват около 200 млн. долара след IPO-то.

35-годишният художник е поел сериозен риск, когато отказал чек за 60 000 долара за работата си и предпочел да му платят в акции, въпреки че мислел Facebook за бледа имитация на MySpace.

Чо не е доволен от статута си на бъдещ милионер, тъй като сега много хора щели да го притесняват. Той е един от 1000-та души, най-вече служители на Facebook, които ще станат милионери след IPO-то.

Той получил предложението в смс от жена, с която не се е виждал от 5 години.

Жена предлага секс срещу билети за бейзбол в Craigslist


Сюзан Финкълстайн пуснала обява в сайта, в която се описва като „красива блондинка, която отчаяно търси билети за мача на Philadelphia Phillies“.

43-годишната жена бил арестувана и са й повдигнати обвинения в проституция, след като на обявата откликнал полицай под прикритие. Двамата се срещнали и тя му предложила секс срещу билети.

Жена предлага секс срещу виртуално злато за Warcraft

Жена, която имала нужда от злато в играта Warcraft, за да закупи виртуален предмет, предложила сексуални услуги в Craigslist. Тя била съгласна да обслужва всеки (мъж или жена), който играе на нейния сървър срещу 5000 виртуални златни монети. Тя моли кандидатите да й изпращат своя снимка.

Тя била засипана с и-мейли и на следващия ден пуснала гневно съобщение в сайта, в който се кара на останалите играчи. Жената обяснява, че не разбира защо всички правят голям проблем от нейната обява.

Жена предлага секс за два чийзбъргъра

Полицай под прикритие, борещ се срещу проституцията, се натъква на 47-годишна жена на улицата, която му предложила секс, ако й купи два чийзбъргъра. Полицаят й купил два сандвича (на цената 2.65 долара). Тогава Кристин Бейкър си поискала бакшиш, той й дал 60 долара, тя взела 40 долара й му казала да я закара до близкия паркинг, където да му се отплати. Там била арестувана и в момента очаква дело за проституция.

Проститутка пуска секс на търг... за благотворителност

Чилийска проститутка пусна на търг 27 часа секс за 4000 долара.Мария Каролина казва, че ще дари парите на национална благотворителна организация.

“Има хора, които ще дарят пари, които са с много по-съмнителен произход от моите,“ казва тя.

Проституцията в Чили е законна. Организаторът на благотворителната инициатива не е доволен от произхода на парите, но каза, че ще ги задържи. „Всеки може да прави каквото си иска, но аз не бих окуражавал неморалното,“ казва шефът на фондацията Марио Кройцбергер.

Проститутка предлага секс за чипс


Криза е и това се отразява на секс индустрията.

36-годишна проститутка в Оклахома е съдена за това, че продава секс. По-интересно е за какво го е продала – за чипс.

Лахума Сю Смит попаднала на полицаи под прикритие, които видели как се качва в кола на мъж. Те последвали колата до дома й и там я хванали, разсъблечена заедно с мъжа от колата. Той обяснил, че има семейни проблеми и излязъл да си намери проститутка.

Най-любопитната част е, че мъжът нямал пари, за това се уговорил с г-ца Смит да й плати с пакети чипс, които имал в багажника си, на стойност 30 долара.

Жената, която предложи секс за пилешки макнагетс в McDonalds

През януари 2012 година Кадижа Басер е арестувана в Лос Анджелис, след като ходела от кола до кола пред драйв-тру гишето на McDonald's и предлагала секс срещу пилешките хапки.
news.data.bg

Порноактрисата Виктория Радина изгря в Playboy

Снимка: Плейбой


Виктория Радина долетя от Испания специално за фотосесия на PLAYBOY, както и за да разкаже за връзките с футболисти, защо е участвала в няколко порнофилма и какви са отношенията ѝ с Големия Маргин.

Една от най-скандалните българки – 22-годишната Виктория Радина, е звездата в априлския брой на Playboy.

Бившата манекенка на Визаж, която нашумя покрай риалитито „Милионер търси съпруга“, пристигна чак от Барселона специално за сесията.

Освен прелести Вики разкрива подробности за отношенията си и Красимир Маринов-Големия Маргин,

защо е участвала в няколко порнофилма под псевдонима Nikita Bulgaria, както и какво мисли за футбола и футболистите. 

Горещата красавица признава, че  футболистите не са неин тип.

„Ако харесвах футболисти, щях да съм с футболист. Само че ги мисля за много тъпи. Така де, да не се обиждат.“ Въпреки това Вики, която живее в Барселона, е била лично на няколко мача на легендарния „Ноу Камп“.

„Много е забавно. Последно бях в началото на януари“, спомня си красавицата. На трибуните Вики е била с приятели, но не се е вълнувала много от играта на терена и е пропуснала да запомни резултатите от мачовете.
bnews.bg

Пенис Айдъл

Българи си ги мерят в уникален конкурс




Новаторски конкурс взриви интернет. От няколко седмици насам роден секс-форум провежда феноменалната класация „Penis idol”.

В състезанието се търси най-големият и хубав български член!

Участието в конкурса е напълно е напълно безплатно и могат да се включат всички желаещи, навършили 18 години. Един от кандидатите обаче е момче на 16, което без никакви притеснения афишира атрибута си.

Според правилата кандидатите трябва да притежават поне 20-сантиметрово достойнство, което да е заснето до линия, за да се види точния му размер. Повечето мераклии обаче въобще не спазват критериите и без никакъв срам качват снимки, на които дори не крият лицата си.

Това доказа, че българинът е мъж, който се гордее с природните си дадености и копнее за женско внимание.  В крайна сметка обаче повечето получавали оферти само от загорели гейове, коментира в. "Всеки ден".
bnews.bg

Гореща мръсница вдига порно стачка

Неочаквана стачка спря снимките на поредната част на култовото порно „Горещи мръсници".


Внезапна стачка спря снимките на четвъртата част на порнофилма „Горещи мръсници"!

Актрисите обявили, че спират работа, докато не получат достъп до топла течаща вода.

Момичетата и снимачният екип наели няколко стаи в малък хотел. По време на снимки се оказало, че в сградата има авария и няма топла вода. Това пък вбесило иначе отзивчивите откъм орални ласки порно актриси.

„Нашите колеги от мъжки пол са си добре. Свършват си работата и вдигат ципа!

Не ги интересува къде ще се измием след финалната сцена. Няма да се обливам с ледена вода“, обяснила причините за протеста звездата на новия секс филм Мелиса Сторн. Продуцентите на видеото били принудени моментално да наемат друг хотел, където да продължат снимките на филма.
bnews.bg

Всеки обича да стиска големи цици!

Големината на циците има значение, а който твърди, че не е така, е гаден лъжец, смята порноактрисата Джена Пресли.


Със сигурност 100% от мъжете се кефят на големи гърди, каза доайенката в порното Джена Пресли

и упрекна пичовете, които твърдят, че не са цицомани.

Не вярвайте на мъжете, които казват, че не са маниаци на тема огромни гърдаци, призова порноактрисата с доста корекции на бюста, неволно закачайки любимата фраза на Мечо Пух „Колкото повече, толкова повече“.

„С много мъже съм била и мога да разпозная израженията им“, разказва Пресли. „Винаги, абсолютно

винаги им светват очите, когато зърнат нечии гигантски масиви, които могат да помачкат и стискат“,

допълва тя.

Пресли вярва, че светът е бъкан от мошеници, които нагло лъжат, че размерът на гърдите няма значение. „Това е все едно на нас, жените, да не ни дреме за големината на мъжкия член!“, възмущава се тя и твърди още, че в дълбокото деколте всеки се заглежда.

25-годишната хубавица има няколко силиконови интервенции, а в момента слабичкото ѝ 55-килограмово телце трябва да носи гигантски цицори –

за сведение, чашката на сутиена ѝ е с размер DD, а снимката по-горе казва повече и от хиляда думи.

Интересен факт – Джена Пресли имаше рожден ден преди дни, на 1 април. И съвсем не на шега – не ни покани!
bnews.bg

Кристина Агилера в садо-мазо сесия

Кристина Агилера изненада феновете си със секси снимки.


В априлски брой на списание DT изпълнителката захвърля дрехи и задръжки в стилна фотосесия. От фотосите се вижда, че блондинката обича да позира в кожа и латекс. И изглежда доста секси.

Преди време Кристина Агилера понесе доста критики за външния си вид. На тв участие певицата си позволи да се появи в прекрасна рокля на Томас Уайлд, но събра погледите на всички не с нея, а с още по-наедрялото си тяло.
То сякаш искаше да излезе от дрехите  и съвсем естествено даде повод за множество коментари само минути след това.
Злите езици не и спестиха нищо и отново оплюха външния и вид. Te дори припомниха на всички колко е кратък пътя от секс символ до дебело прасе.
Като истинска звезда обаче, Агилера не обърна внимание на нападките и с лека ръка отмина забележките насочени срещу нея.


bnews.bg