20.02.2012 г.

Анджелина Джоли Отново Бременна?

Анджелина Джоли е бременна в третия месец, твърдят източници, близки до актрисата и половинката й Брад Пит, пишат американските таблоиди. Според изданията звездата била на седмото небе от щастие, но все още старателно криела коремчето си от суеверие, наследено от италианските й деди.
"Брад и Анджи са невероятно щастливи. Двамата работеха за бебето в продължение на повече от година и тъкмо когато бяха започнали да се отчайват, двете чертички на теста за бременност ги изненадаха.
Истината е, че те винаги са искали още едно биологично дете, както и да продължат да осиновяват.
Анджи вече не е първа младост и затова те смятат зачеването за истинско чудо", издала приятелка на звездата.
"Първите три месеца бяха много тежки за Анджелина и тя отчаяно се опитваше да качи няколко килограма. За щастие успя да напълнее малко по празниците. Джоли държи да бъде силна и здрава заради бебето и за тази цел ще продължава да се храни здравословно", добавила познатата на Брад Пит и Анджелина Джоли.
Американските медии веднага обвиниха Анджелина, че се състезава с  Дженифър Анистън. "Анджелина знае, че Дженифър отчаяно иска да има дете от гаджето си Джъстин Теру, но не знае дали вече е успяла да зачене. Разбира се, на първо място Анджи иска пак да бъде майка, но част от нея иска да открадне звездния миг на Дженифър, защото тя знае, че една новина за бебето им с Брад ще бъде най-доброто отмъщение", казал източникът на едно от изданията.

Angelina jolie


Още по темата...moetodete.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар