29.05.2012 г.

Новата секс мода при американците-порно у дома !

Американци плащат за живо порно у дома !
Новата секс мода при американците е живо порно у дома. Възрастни господа, а и не само, се възползват от нашумялата порно услуга. Масово богати американци плащат на двойки, за да ги гледат, докато се наслаждават на любовни ласки. Единственото условие на новата секс услуга е клиентът да не се включва в играта. Докато трае живото порно, богаташите могат да правят каквото поискат, само без да пипат. Масово двойки предлагат подобен вид услуга, тъй като по никакъв начин клиентите не ги притесняват физически. Младата американка Сони Чат, която
вече е в бизнеса с живо порно, смята, че това е страхотен начин да изкарваш пари. Чат твърди, че американците са полудели по новия начин за сексуално задоволяване и заплащането й е добро. Другото предимство на този вид работа пък било, че потребителите на порно у дома не ги докосват и според младата американка, сексът бил още по – възбуждащ.
Практиката в САЩ показва, че подобен род услуги се прелагат масово от истински двойки.Причината най – вероятно се крие в забраната на третия човек да се намесва в секса, както и щедрото възнаграждение. Младите американци явно са открили нов начин за подобряване на семейния бюджет, както и за разнообразяване на сексуалния си живот.
senzacia.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар