29.05.2012 г.

Изневерявайте в 15. 30 часа/видео

Почти всяко човешко същество си е мечтало за страстен секс на работното място. Някои са успявали да осъществят въжделенията си, други не съвсем, но всеки някога си е представял как се натиска тайно с русата колежка от съседната стая.

Този въпрос бе старателно и дълбоко проучен от австралийски специалисти по половите отношения между хората, които след края на експеримента изчислиха кога е най-удобното време за секс на работа. По време на опита те внимателно следели поведението на работници в офиси, заводи, заведения за обществено хранене, които имат стандартна смяна от осем часа.

секс на работното място

Сметките на учените показали, че най – удачното време за секс е точно 15. 30 часа. Причина за това е, че в този момент повечето служители вече са приятно отпуснати и в очакване края на работния ден. Предвкусвайки така желаната почивка и мъжете, и дамите ставали по-приятелски настроени. Освен това до края на службата оставало достатъчно време, което гарантира умерена продължителност на сеанса.

Най-сериозният проблем пред кръшкачите обаче бил намирането на подходящо място за осъществяване на атаката, тъй като по това време все пак кипи усилен труд и повечето служители се стремят да се покажат пред началниците във възможно най-добрата светлина.

Практически съвети:

Няма коментари:

Публикуване на коментар